Pagina de contact

Ne pute╚Ťi contacta la adresa de email: office@estivuitoare.ro   sau la telefon: 0757-454819 – Ioan Fize╚Öan,
sau prin simpla completare a formularului de contact de mai jos. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.


 

Datele noastre de contact sunt:
Societatea comercial─â: Alex&D Oil SRL
Nr. înmatriculare: J12/2672/2012
CUI: 30744967
Sediul social: Cluj-Napoca, Str. Oltului, Nr. 33
Punct de lucru – comercial: Cluj-Napoca, Str. Oa╚Öului, Nr. 293, Cod Postal 400645
Tel.: 0757-454819
Email: office@estivuitoare.ro

Puteti salva datele noastre de contact cu ajutorul telefonului mobil scanand codul de bare de mai jos:
estivuitoare.ro qr code

Politica de confidentialitate:
* Datele furnizate de dumneavoastra sunt strict confidentiale si sunt utilizate numai în scopul în care au fost furnizate. Informatiile utilizatorilor si despre utilizatori nu vor fi puse la dispozitia unor terte parti, exceptie facand cazul în care acestea sunt solicitate justificat de autoritatile în drept conform legislatiei în vigoare.
* Nu va vom contacta numai în cazul în care s-a facut o cerere în acest sens, exceptie facand functia de newsletter, caz în care va vom contacta conform setarilor din profilul dvs. de utilizator.
* Ca utilizator al acestui site, aveti dreptul de a obtine gratuit informatii despre datele dvs. cu caracter personal stocate. De asemenea aveti dreptul de a solicita corectarea datelor inexacte care sunt stocate despre dvs. pe server, sau stergerea acestora. Pentru aceasta va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa admin@estivuitoare.ro.
* Prin obtinerea accesului, utilizatorii consimt ├«n mod expres si neechivoc ca datele lor cu caracter personal sa fie prelucrate prin orice mijloace, ├«n conformitate cu Regulamentul (UE) 679/2016, denumit simplu “GDPR” (General Data Protection Regulation), aflat ├«n vigoare ├«ncep├ónd cu 25.05.2018. Administratorul platformei garanteaza prelucrarea datelor cu caracter personal ├«n scopuri legitime si ├«n acord cu legislatia mentionata anterior.
* Pentru noi este importanta încrederea utilizatorilor. Din acest motiv eStivuitoare.ro va raspunde oricand întrebarilor care vizeaza tratamentul datelor dvs. personale. Daca aveti întrebari la care aceasta politica de confidentialitate nu raspunde sau daca doriti alte informatii despre confidentialitate, va rugam adresati-va prin e-mail la adresa: admin@estivuitoare.ro.