Servicii oferite clientilor nostri
SC Alex&D Oil SRL comercializeaza stivuitoare, piese de schimb si accesorii pentru stivuitoare la nivel national si raspunde cu promptitudine cerintelor clientilor nostri, avand ca prioritate cresterea gradului de satisfactie a utilizatorilor.
Astfel:
Vindem stivuitoare electrice si diesel second-hand, import Italia, la cele mai bune preturi.
Aducem la comanda stivuitoare noi si second-hand Cesab, BT, Toyota.
Închiriem stivuitoare cu sau fara personal calificat.

• Stivuitoarele actionate electric (sau electrostivuitoare ) sunt de preferat in interior si acolo unde zgomotul si emisiile trebuie reduse la minimum, oferind maximum de siguranta in munca, confort si functionalitate. Datorita progreselor tehnologice, acestea ofera acum o performanta de invidiat iar acumulatorii reusesc cu usurinta sa faca fata unei zile extinse de lucru pentru o perioada mai mare de timp. Avand avantajul simplitatii beneficiaza de o fiabilitate de invidiat si de costuri de intretinere minime.
• Stivuitoarele actionate de un motor Diesel, benzina sau GPL (sau motostivuitoare ) sunt utilizate cu precadere la exterior, avand avantajul puterii mare de ridicare si a manevrabilitatii ridicate, asigurand astfel cea mai eficienta si mai uniforma transmitere a puterii de la motor la roti. Astfel motostivuitoarele sunt usor de condus si de actionat oferind astfel un nivel ridicat de productivitate.
• Va oferim posibilitatea de a inchiria utilajele profesionale din dotare in conditii extrem de avantajoase. Specialistii nostri sunt gata sa va ofere toate detaliile tehnice necesare pentru ca alegerea facuta sa fie compatibila 100% cu nevoile dumneavoastra.
• De asemenea va oferim si servicii de intretinere si cosmetica pentru stivuitoare. Oferim posibilitatea vopsirii stivuitoarelor in culorile companiei dvs. sau a inscriptionarii logo-ului companiei (sau orice fel de combinatii text/grafica) pe stivuitoarele comercializate de firma noastra. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

Deviza noastra este flexibilitatea in serviciile oferite, solutii optime la cele mai mici preturi, cel mai bun si mai ieftin stivuitor second-hand.
Daca va decideti sa achizitionati un stivuitor second-hand, sau oricare dintre produse, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la numarul de telefon de pe Pagina de Contact si sa ne comunicati eventualele preferinte ale dumneavoastra, atat din punct de vedere tehnic cat si estetic. Va garantam ca ne vom da tot concursul pentru a va satisface toate necesitatile dumneavoastra.
Suntem constienti ca aveti nevoie de cele mai bune stivuitoare pentru ca afacerea dumneavoastra sa prospere. Cu siguranta noi avem solutia pentru nevoile dumneavoastra.

Doriti un stivuitor second hand ieftin si bun?… Ba da… se poate!
Pentru mai multe detalii vizitati pagina Produse si nu ezitati sa ne contactati.
 
poza grup estivuitoare.ro