eStivuitoare.ro este brandul societății comerciale Alex&D Oil SRL cu sediul în Cluj-Napoca, având ca principal obiect de activitate importul, comercializarea și întreținerea de stivuitoare noi și second-hand. Deasemenea firma noastră oferă și servicii de închiriere, cu/fără personal de deservire autorizat.
Principalele avantaje ale clienților noștri:
– Oferim stivuitoare de calitate ridicată și consultanță tehnică în alegerea stivuitoarelor optime pentru nevoile afacerii dvs.
– Oferim garanție 6 luni la toate stivuitoarele comercializate de firma noastră (cu condiția încheierii unui contract de service cu o firmă agreată);
– Toate stivuitoarele includ carte tehnică și certificate de conformitate;
– Toate bateriile electrostivuitoarelor sunt testate cu aparate de măsură speciale, și beneficiaza deasemenea de aceeași garanție.

De-a lungul timpului societatea noastra s-a concentrat in principal pe importul de stivuitoare second hand din Italia, la cele mai competitive preturi. Noi comercializam in general stivuitoare electrice din portofoliul companiilor de renume mondial Toyota, Cesab si BT. Ne desfasuram activitatea cu precadere in regiunea Transilvania, dar nefiind limitati la aceasta.

În speranța unei colaborări reciproc avantajoase vă invităm să vizitați oferta noastră de pe pagina Produse…

SC Alex&D Oil SRL
Nr. inmatriculare: J12/2672/2012
CUI: 30744967
Sediul: Cluj-Napoca, Str. Oltului, Nr. 33
Punct de lucru – comercial: Cluj-Napoca, Str. Oașului, Nr. 293, Cod Postal 400645, Orar: 9.00-17.00
Tel.: 0757-454819
Email: office@estivuitoare.ro

Puteti salva datele noastre de contact cu ajutorul telefonului mobil scanand codul de bare de mai jos:
estivuitoare.ro qr code

Locatia punctului nostru de lucru este disponibila mai jos, pe Google Maps: